FSMMD vezérlőpult

FSMMD

Ideális több műszakos működtetéshez

Az FSMMD vezérlőpult kifejezetten az ergonómiával és a beállítási lehetőségekkel szemben támasztott legmagasabb követelményeket igénylő alkalmazásokhoz lett kifejlesztve. Az ülés és az oldalsó panelek nagy beállítási tartományai lehetővé teszik, hogy a kezelő ülve és állva is dolgozhasson. Az elektromosan állítható ülés- és pultpozíciókat a kezelő a szériafelszereltségként beépített memóriavezérlőn keresztül könnyen elmentheti. A nagyvonalúan kialakított memóriavezérlő lehetővé teszi 30 kezelő számára egyenként 5 figyelmeztető beállítás elmentését.

A kényelmes és fáradtságmentes munkavégzést a SPOBU termékportfólióból származó komfortülésekkel kombinált vezérlőpult talapzat támogatja. A különleges kialakítású, karcsú, nagyméretű oldallapok bőséges helyet kínálnak a joystickok és a vezérlőeszközök beszereléséhez, a monitorok opcionálisan integrálhatók vagy karok segítségével oldalt rögzíthetők.

Belső berendezések nélkül vagy beépített vezérlőeszközökkel, teljesen bekábelezve szállított vezérlőpult megfelel a 3 műszakos üzemeltetés magas követelményeinek.