RCD távvezérlő pult

RCD – TÁVVEZÉRLŐ PULT

Mércét állít az ergonómia és a funkcionalitás terén

A Spohn & Burkhardt Remote Control Desk, a daruk multifunkcionális vezérlőállomása, a darukabinok vezérlőállványainak alternatívája.

Az ergonomikusan elhelyezett joystickokkal és parancsnoki eszközökkel, valamint a munkakörnyezet kamerák általi vizualizálásával felszerelt RCD biztonságos és kényelmes munkahelyet kínál a daruk vezérlőteremből történő irányításához. Ez azt jelenti, hogy a daruvezetőknek nem kell a hatalmas kikötői létesítményekben nagy kikötői darukat megmászniuk, ugyanakkor megnyílik a lehetőség arra, hogy egy munkaállomásról különböző darukat kezeljenek.

Ideális 24/7 munkahelyeken

Az RCD használata nem csak a kikötői területen, hanem a hulladékégető és újrahasznosító üzemekben, valamint az olaj-, gáz- és acéliparban is elérhető. Egyszerűen bárhol, 24/7-es üzemben a változatos munka ülő és álló helyzetben is elősegíti a munkavállalók biztonságát és egészségét. Ehhez ez az RCD nemcsak a 650 és 1300 mm közötti nagy magasságállítási tartományt kínál biztonsági ütközővel, hanem egy- vagy kétsoros, az adott kezelő szemmagasságához állítható monitorsínt is, legfeljebb 8 monitorhoz. A terméket egyéb opcionális funkciók, mint például a műszaki talapzat, fix vagy utazó, a munkavilágítás és az alkalmazásspecifikus kezelőszervek (joystickok, vezérlőberendezések, számítógépes billentyűzet, érintőképernyők, …) a kiváló minőségű asztallapon teszik teljessé. A munkahely kiteljesítéséhez megfelelő, kényelmes vezérlőszékeket kínálunk.