Ipari Távvezérlés

Az Önök haszna

 

Tapasztalat és Szaktudás

Az ABITRON több, mint 30 éve aktív részese a biztonsági rádió távvezérlő rendszerek kutatás-fejlesztésének, gyártásnak, értékesítésnek és hozzá fűződő szolgáltatásoknak. Minden évben rádió távvezérlő rendszerek ezrei hagyják el gyáraikat. Termékeik minden egyes darabja kihasználja azt a több évtizedes tapasztalat által felhalmozott tudásanyagot, amelyet ebben az egyedi iparágban szereztek.

Kiváló Minőség

A minőséggel szemben állított irányelvek sarokköveit a biztonság, a megbízhatóság és a folyamatos fejlesztés alkotják. Az ABITRON alkalmazottai elkötelezettek a minőség iránt és minden egyes terméküket minőség vizsgálatnak vetik alá. A vizsgálatok és hitelesítések a legújabb európai és nemzetközi biztonsági szabványoknak megfelelően történnek.

Kutatás és fejlesztés

A kulcsfontosságú célok közé tartozik a kutatás-fejlesztés. Figyelembe véve, hogy a technológiai ipar egyik fő vezetője Németország, és ennek jövőbeni megtartása érdekében újralétesült a K+F tevékenység,  a németországi és ausztriai helyszíneken, és ezzel párhuzamosan felhagytak minden Európán kívüli, ilyen irányú tevékenységükkel. Ez által lehetővé válik, hogy szakembereiket és szakértelmüket a kitűzött célok irányába koncentrálja, amit hosszú távú befektetésekkel is fokoz.

Személyre szabott megoldások

Igyekszünk megfelelni minden egyedi elvárásnak, tekintet nélkül arra, hogy Ön 1 vagy 500 távvezérlő rendszert szándékozik vásárolni. Magasan képzett munkatársaink Önökkel együtt dolgoznak azon, hogy mind műszakilag, mind gazdaságilag a legjobb megoldás szülessen a kívánt alkalmazásra.