NS2-KA

Szélsőséges környezeti körülményekre kifejlesztve

Az NS2-KA mesterkapcsoló alumínium felső résszel, a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült fogantyúval és meghajtótengellyel, valamint tengelytömítéssel a magas fokú védettségi osztály tartós biztosítására vonatkozó előírás szerint került kifejlesztésre.

A moduláris rendszerben felépített érintkezőblokk cserélhető dupla érintkezőelemekkel van felszerelve, és lehetővé teszi az áramkörök max. 5-0-5 pozíciót, valamint potenciométerek és abszolút kódolók csatlakoztatását.

Az egyes érintkezők kettős érintkezőelemekbe vannak ágyazva, és ezüst, aranyozott ezüst kivitelben vagy egyenáramú alkalmazásokhoz buborékmágnessel kaphatók. A kapcsolás a Spobu szabványos áramkörei szerint vagy ügyfélspecifikusan, az előírásoknak megfelelően történik.

A Spobu szabványos kínálatából származó fém reteszelő tárcsákkal vagy ügyfélspecifikus kivitelben, karimás potenciométerekkel vagy encodereivel együtt ezek a kapcsolók megbízhatóan oldják meg a nehéz üzemi körülmények között, hajókon, fúrótornyokon és acélművekben végzett vezérlési feladatokat.