MFK-MFA vezérlőpult

MFK-MFA

Ideális keskeny kabinokba

A Spohn & Burkhardt már évek óta sikeresen szállítja az MFA multifunkciós kartámaszt. Innovatív, lapos és karcsú kialakításuk a lehető legnagyobb kilátást biztosítja az oldalra, ugyanakkor sok helyet kínál a porszórt fém betétlemezekbe épített belső részek számára. A szintén fémből készült tartókeret biztosítja az MFA stabilitását, és egyúttal a műanyagból készült külső burkolat alátámasztására is szolgál.

Egyedi színezés

Alapértelmezés szerint többféle színben szállítják: a felső rész antracit, az alsó rész szürke, a betétlemez fekete. Opcionálisan más színek is lehetségesek, az ügyfél CI-je szerint. A betétlemezek rozsdamentes acélból is kaphatók, természetesen ügyfélspecifikus elrendezéssel.
Az MFA bal, jobb vagy mindkét oldalra rögzíthető. Az MFA a megfelelő szerelőadapter segítségével rögzíthető a jól ismert gyártók üléseihez, és a SPOBU portfólióba tartozó ülésekhez hosszirányú állítóegységek is kaphatók. Az MFA alapvetően a kínálatunkban található összes joystickkal és nyomógombbal felszerelhető.