FS vezérlőpult

FS KORMÁNYÁLLÁS

Moduláris FS vezérlőpultokat a sokoldalúság és mindenekelőtt a robusztusság jellemzi.
FS vezérlőpultokat minden ergonómiai szempontból nyugodt és fáradtságmentes munkavégzésre terveztük.
Még rezgések vagy nehéz/egyenetlen terepviszonyok esetén is az ülés és a pult a felfüggesztéssel való optimális kölcsönhatásnak köszönhetően a legjobb ülőalkalmatosságot kínálja, mivel együtt mozognak, ami azt jelenti, hogy a kezelőszervek és az ülés állandó tartása biztosított.

Két szabályzó sínpár

A Spohn + Burkhardt két állítható sínkészlettel biztosítja az optimális ülő- és betekintési arányt. A felső állítható sínek lehetővé teszik az ülés felső részének hosszirányú beállítását az oldalkonzolokhoz képest, és így a joystickok, kezelőszervek optimális beállítását az ülőhelyzethez. Az alsó állítható sínek az ülés felső részének hosszirányú beállítására szolgál, beleértve az ülőpultokat is, az aktuális munkaterület optimális kilátása érdekében.

Vezérlő panelek

K

Ezek a műanyag fedelű, előrefelé dőlő acéllemez konzolok 170 mm-es fix szélességgel rendelkeznek. A pultok két részre vannak osztva, ami jobb kábelezési lehetőséget biztosít.

A

Az A-sorozatú konzolok két részre vannak osztva, ami jobb kábelezési lehetőséget biztosít.

R

Az R sorozat konzoljai lekerekített kialakításukkal nyűgöznek le. A joystickok és a beépített alkatrészek könnyen cserélhetők a betétlemezek segítségével. Az oldalról eltávolítható fedőlapok biztosítják a problémamentes kábelezést.

MRL

Az MRL konzolok nagyméretű, állítható karfái és tehermentesítő kézpárnái optimális kényelmet biztosítanak. A konzolok két részre vannak osztva, ami jobb bekötési lehetőséget biztosít és mechanikusan is elforgathatók.

RH2G

Felhasználóbarát

Az RH2G konzolok az enyhe befelé dőlésnek köszönhetően különösen felhasználóbarátok. A nagyméretű, állítható karfái és tehermentesítő kézpárnái optimális kényelmet biztosítanak. A konzolok két részre vannak osztva, ami jobb bekötési lehetőséget biztosítanak.

INNOVATION

Az oldalsó konzolok, amelyek széles és keskeny változatban kaphatók a bal és a jobb oldalra, a zárható gázrugónak köszönhetően fokozatmentesen dönthetők. A vezérlőpanelek az ügyfél igényei szerint rendelhetők, és az asztalok színei szabadon választhatók.

B

Az alkalmazáshoz optimalizált, lekerekített és fokozatmentes konzolok forgathatók, dönthetők és billenthetők.